INDIVIDUALNA JOGA

 

Individualna vadba joge se prilagaja posameznikovim željam in urniku ter tudi lokaciji, saj se lahko izvaja tudi na vašem domu ali drugi želeni lokaciji.

 

Primerna je za vse ki:

 • želite sebi prilagojeno vadbo joge (več/manj: meditacije, asan, pranayam itd.)

 • ne morete ali ne želite obiskovati skupinskih vadb,

 • Imate prenatrpan urnik in želite, da se urnik prilagodi vašemu prostemu času,

 • bi radi vaditelja imeli le zase in tako napredovali hitreje in učinkoviteje kot sicer,

 • bi z vadbami joge radi šele začeli in želite kakovostne uvajalne ure.

 • INDIVIDUALNA VADBA (1 oseba) 

Učitelj se popolnoma posveti specifičnim potrebam posameznika. Ta način je primeren za osebe, ki jim ne ugaja vadba v skupini in si želijo individualen pristop. 

 
Imate prijateljico, dva ali tri in bi želele svojo individualno skupino? Možnosti individualne vadbe so tudi:

 • SEMI-INDIVIDUALNA VADBA (2 osebi) 

Ohranja večino elementov individualne vadbe. Učitelj se lahko posveča specifičnim potrebam obeh vadečih, ki si delita podoben cilj. Ta način je primeren za osebe, ki jim ne ugaja vadba v skupini in si želijo individualen pristop v družbi prijatelja ali družinskega člana. Je tudi odličen način deljenja zavezanosti jogi in ohranjanja discipline v dvoje.. ​

 • JOGA ZA MANJŠE ZAKLJUČENE SKUPINE (2-4 osebe)

Ohranja personaliziran pristop semi individualnih ur, hkrati pa daje možnost samostojnejše vadbe znotraj manjše skupine. Učitelj joge je še vedno na voljo za sprotno pomoč pri pravilni izvedbi položajev ne da bi to bistveno vplivalo na tekoči potek vadbe. Je odličen način posvečanja prostega časa sebi in deljenja prostega časa s prijatelji ali družinskimi člani na redni bazi, za katere si mogoče prevečkrat ne utegnete najti časa.

Zadnja dva opisana načina vadbe sta primerna za:

 • družine (mama in hči, partnerje), prijatelje, športne ekipe, sodelavce, ki želijo sebi prilagojeno vadbo joge in druženje

 • tiste, ki ne morete ali ne želite obiskovati skupinskih vadb,

 • vse, ki želite bolj specifično orientirano vadbo (npr. primerno za tekače, kolesarje, plavalce, triatlonce, plesalce, novopečene mamice...)

 • če imate prenatrpan urnik in želite, da se urnik prilagodi vašemu prostemu času,

 • vse, ki bi radi vaditelja imeli le zase in tako napredovali hitreje in učinkoviteje kot sicer,

 • vse, ki bi z vadbami joge radi šele začeli in želite kakovostne uvajalne ure.

 


Pred začetkom se pogovorimo kakšne so želje, pričakovanja in cilji, katere so vaše želje glede termina in dogovorimo za okviren urnik. Zaradi lažje organizacije svojega časa in tudi vašega se za točen urnik pravilom dogovarjamo za en teden vnaprej ali določimo fiksen termin.

Urnik: po dogovoru.

Zaradi lažje organizacije svojega in tudi vašega časa se za točen urnik dogovarjamo teden vnaprej ali pa se dogovorimo za fiksen termin.


Cenik >

Odpoved termina

Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen. Če morate spremeniti dogovorjeno vadbo ali jo odpovedati, prosimo storite to brezplačno najmanj 48 ur prej. Pri odpovedi manj kot 48 in prej kot 24 ur se od skupnega števila ur odbije 30 minut in manj kot 24 ur prej se ali v primeru ne prihoda se obračuna celoten čas dogovorjenega termina.

ŠPORTNO REKREATIVNI KLUB CELJE

Dobrova 28

3000 Celje

 

Davčna številka: 31139396

TR SI56 6100 0001 4892 369


odprt pri Delavska hranilnica

 (BIC HDEL SI 22)

srkcelje@gmail.com

 

051 238 531 

 

Copyright 2018 Športno rekreativni klub Celje                                                                                            Pravno obvestilo  I  Piškotki   I

       

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now