top of page

POSTANI ČLAN

 

Član ali kot vas mi imenujemo ŠRK-jevec lahko postanete že v nekaj enostavnih korakih:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1. korak - Postani član Športno rekreativnega kluba Celje
    Vsak, ki se želi udeleževati ŠRK vadb se mora še pred pričetkom včlaniti v naše društvo. Član lahko postaneš v nekaj enostavnih korakih kar preko spletne prijavnice - Postani član >
  • 2. korak - Prijavi se na vadbo preko spletne prijavnice
    Pred prihodom na rekreativno vadbo se je potrebno nanjo prijaviti (spletna prijavnica levo). V kolikor se odločiš za sprotno mesečno plačilo, se je potrebno elektronsko prijaviti na program vsak mesec posebej še pred prihodom na vadbo. Pri 3-mesečnem predplačilu pa ponovno pred iztekom 3-mesečnega obdobja. Vpišite zahtevane podatke v prazna polja in kliknite "POŠLJI". ​ Nove člane bomo po prejeti prijavi na program kontaktirali preko elektonske pošte. Zaželjeno pa je, da nas konktaktirate že sami.
  • 3. korak - Poravnaj vadnino in članarino
    Za uspešno zaključeno prijavo na izbrani program je potrebno plačilo vadnine na TR društva še pred prihodom na prvo vadbo v izbranem obdobju oz. nakasneje do 5. v mesecu. Podatki za plačilo > Kot namen pri plačilu položnice se navede naziv izbranega programa in mesec. Primer 1: TRIATLON marec-maj. Primer 2: PLAVANJE februar.
bottom of page