top of page

OSEBNO TRENERSTVO

 

Zakaj izbrati vadbo z osebnim trenerjem?

Ker osebni trener pozna rešitve na vaše težave. Zakaj bi izgubljali čas z iskanjem prave formule, če se lahko osredotočite na vaš želeni cilj. Pa naj bo to izboljšanje splošnega počutja, moči, telesne vzdržljivosti, zdravja, izguba odvečnih kilogramov ali doseganje dobrega rezultata na maratonu, Ironmanu...

Motivacija je tista, ki nam največkrat stoji na poti proti cilju. Osebni trener vam z raznoliko in zanimivo vadbo vedno le to popestri. Poleg tega pa vam je vedno na voljo in vas usmerja k cilju. Na vadbi pa nikoli niste sami. Delo je tako prijetnejše in osebnejše.

 

Osebno svetovanje ali treniranje poteka pod mentorstvom Sandija Ivančiča, ki je profesionalni triatlonec s 15-letnim triatlonskim stažem, sicer pa absolvent Fakultete za šport - smer triatlon in kondicijski trening. 

PRIMERNO ZA:

 

- vse, ki želijo hitreje napredovati,

- tiste, ki imajo osebni ali športni cilj in ne vedo kako do njega,

- za vse, ki se želijo osebno pripraviti na začetek sezone v ekipnem športu,

- za vse, ki bi radi oblikovali postavo na diskreten in oseben način.

NUDI:

- delo s strokovnjaki,
- 100 % prilagajanje na vaš urnik,
- delo z osebno noto.

Pravilnost procesa je tista, ki vam daje največ. Ne rabite si beliti glave ali delate prav. Trener pripravi program, ki zagotavlja napredek, vas nadzoruje, da izvajate vaje pravilno ter skrbi, da ne pride do poškodb ali preutrujenosti.

 

Znanje pa je tista največja vrednost, ki jo boste pridobili. Trener bo svoje znanje prenašal na vas. To znanje kasneje uporabite pri nadaljnji vadbi, ko boste vadili sami. Zato sprašujte čim več, saj je osebni trener tu zaradi vas!

DODATNE INFORMACIJE:   

gsm: 051 238 531

e-pošta: srkcelje@gmail.com

CENA:

  • osebno svetovanje                     60 € / mesec

  • osebno treniranje             75 - 150 € / mesec

Dogovorjen znesek se obvezno plača ob pričetku posameznega obdobja. Vsi, ki se udeležujejo treningov, so se dolžni pred pričetkom včlaniti v ŠRK CELJE. POSTANI ČLAN >

 

bottom of page