top of page

Aktivno življenje

 

Je program hujšanja s pomočjo svetovalca, ki se spozna na pravilno prehrano in šport. 

 

V tromesečnem obdobju, kolikor traja program, se naučite vseh osnovnih pravil pravilnega prehranjevanja in pomembnosti športne aktivnosti v vašem vsakdanjiku ter načina integriranja obeh v vaše življenje. To poteka na zaupni bazi in na individualen način. Izbere se vrsta vadbe, ki ustreza vašemu načinu življenja in vašemu okusu. Program je namenjen vsem, ki bi se radi znebili odvečnih kilogramov predvsem na zdrav način. 

 

"To ni program, ki obljublja hitro izgubo kilogramov v nekaj dneh z magično tabletko ali magično napravo! Ta program ne pozna bližnjic in ni za naivneže! Je program s katerim se boste znebili odvečnih kilogramov na dolgi rok!"

 

 

TRAJANJE: 3 mesece

 

 

PRIMERNO ZA:

 

- vse, ki so že poskušali shujšati na kakršen koli način,
- vse, ki ste se danes odločili obrniti NOV LIST v življenju,
- vse, ki iščete izgovor za »neaktivnost«,
- posameznike z nizko samopodobo,
- vse, ki se želite znebiti odvečnih kilogramov ter urediti prehrano.

 

NUDI:

 

- zaupanje in dolgoročni uspeh,

- strokoven in resen pristop,

- uporabno znanje za naprej,

- pravo pot za osebne uspehe.

 

 

POTEK PROGRAMA:

 

1. Spoznavno srečanje, kjer se pogovorite o celotnem poteku programa in načinu dela. 

 

Zavedanje o tem kaj si želite vi in ne kaj si želijo za vas drugi. Velikokrat se zgodi, da hočemo biti nekaj kar nismo. Želje drugih postanejo naše želje oziroma dostikrat celo obveznosti. Tako se rado zgodi, da kmalu obupamo, saj ne čutimo lastne želje in motivacije po spremembi v življenju. Zato je pomembno, da najprej skupaj ugotovimo kaj si sami želite in vam pojasnimo na kakšen način in s koliko truda lahko to dosežete.

 

2. Analiza vašega dosedanjega jedilnika in načina prehranjevanja ter posvet o napakah.

 

3. Korektura starega jedilnika in ponazoritev pozitivnih lastnosti spremb. 

 

Naučiti se kakšna prehrana je za vas primerna in kako si jo pripraviti. Pozabite na stroge diete in tehtanje hrane. Vi ste vi! Niste teorija v knjigi, ampak imate svoje življenje in z njim povezan urnik. Sedenje doma in pripravljanje 5 optimalnih obrokov zato najbrž nikoli ne pride v poštev. Vaš NOVI jedilnik bo temeljil na dosedanjem, skupaj pa se bomo odločili kako ga spremeniti na bolje. In to na način, da ne boste »suženj« določenih receptov, ampak da bo jedilnik delal v vašo korist. 

 

 

4. Prilagoditev športih aktivnosti, ki so vam ljube vašim potrebam.

 

Vsak ima kakšno športno aktivnost, ki mu je ljubša od ostalih. Npr. hitra hoja, tek, fitnes, plavanje, rolanje, kolesarjenje ipd. Proces izgube telesne teže je psihično naporen, zato je potrebno to početi z vadbo, ki vam je pri srcu. Poleg tega pa morajo termini vadbe ustrezati vam in vašemu cilju, ne drugim. Seveda je vse nekoliko lažje, saj imate imeli ob sebi trenerja, ki vas zna usmerjati.

 

5. Aktivno spremljanje napredka skozi skupne ure vadb ter razna svetovanja.

 
 
 
NAŠI SKUPNI 3 CILJI PROGRAMA SO:

 

1. Zavedanje kaj si želite vi in ne kaj si želijo drugi za vas. 

Velikokrat se zgodi, da hočemo biti nekaj kar nismo. Želje drugih postanejo naše želje oziroma kar obveznosti. Tako se rado zgodi, da kmalu obupamo, saj ne čutimo lastne želje in motivacije po spremembi v življenju. Zato je pomembno, da skupaj ugotovimo kaj si vi želite in vam pojasnimo na kakšnen način (s koliko truda) lahko to dosežete.

 

2. Izbrati vadbo tako, da ustreza vašemu načinu življenja ter vašemu okusu. 

Vsak od nas ima priljubljeno športno aktivnost, ki mu je ljubša od ostalih. Ker je proces izgube telesne teže psihično naporen proces, morate to početi tudi z vadbo, ki vam je pri srcu. Poleg tega pa morajo termini vadbe ustrezatvam in vašemu cilju ne drugim. Seveda vam bo nekoliko lažje, ker boste tokrat vedno imeli s sabo trenerja kadar boste želeli.

 

 

3. Naučiti se katera hrana je za vas primerna in kako jo pripraviti.

Pozabite na stroge diete in tehtanje hrane. Vi ste vi! Niste teorija v knjigi, ampak imate svoje življenje in z njim povezan urnik, zato sedenje doma in pripravljanje 5 optimalnih obrokov najbrž nikoli ne pride v poštev. Vaš NOVI jedilnik bo temeljil na dosedanjem, skupaj se bomo odločili kako ga bomo nekoliko spremenili. Tako spremenjen jedilnik bo delal v vašo korist.

 

Kontakt:

gsm: 051 238 531

email: srkcelje@gmail.com

 

CENA:

 
  • AKTIVNO ŽIVLJENJE (trimesečni program):      350 € / osebo

 

 

  • Wix Facebook page
bottom of page